Hur många pennor har du hemma där ett företags logga är stämplad på? Min gissning är att du har ett par stycken. Det är nämligen väldigt vanligt att företag delar ut pennor med sin logotyp i olika sammanhang. Det kan till exempel vara i samband med en mässa eller när du signerar något hos företaget. Att dela ut reklampennor är ett enkelt sätt få ut sitt namn till företaget, dessutom är det stor chans att de du delar ut pennorna till ger bort dem till sina nära och bekanta.

När använder man reklampennor?

Reklampennor kan användas i flera olika sammanhang. De kan till exempel delas ut på mässor som ett billigt och effektivt sätt att få folk att lägga ditt företag på minnet. Ni kan också dela ut dem till kunder som kommer på besök till ert företag. Ni kan till exempel ställa dem i receptionen så alla som besöker er ser dem klart och tydligt. Det går även att använda dessa pennor, till exempel om en kund ska skriva under ett kontrakt eller några andra papper. Efteråt kan de få behålla pennan som en fin gest. Det är en enkel marknadsföringsgest som kunden kommer att lägga på minnet.

Det finns många olika sorters pennor

Du kan beställa pennor från flera olika grossister som specialiserar sig på reklamprodukter. De flesta har flera olika pennor så du kan beställa allt från enklare blyertspennor till fina bläckpennor. Det är till exempel en god idé att dela ut de finare pennorna till era viktigaste kunder. Blyertspennor eller enklare pennor kan ni till exempel dela ut på mässor där det handlar om att få ut ert företagsnamn till så många människor som möjligt. Ni kan också köpa in flera olika färger så alla kan välja sin favoritfärg. Det finns oändliga möjligheter när det kommer till reklampennor.

Comments are closed.