Bubble ball2

Har du någonsin blivit lite förbannad på dina vänner? Kanske till och med velat springa rakt över dem med full kraft? Eller känner du för att bara ha en riktigt rolig stund med dina närmaste?

Bubbleball är en nyuppfunnen sport som kommer ge dig en rejäl adrenalinkick samtidigt som du kommer få en hel del härliga skratt.

Det som gör bubbleball till en så rolig och intensiv sport ska förklaras nu. Det som är unikt med bubbleball är den gigantiska plastbubbla som du hoppar in i för att sedan spela fotboll mot varandra. Plastbubblan är uppblåst med luft och man kan ta full fart och springa in i varandra utan att skadas det minsta. Det är en rolig och underbar känsla att kunna puckla på vännerna med full kraft utan att känna någon oro för att skada någon. Detta blir som en korsning av amerikansk fotboll med hårda och stora tacklingar och fotboll där målet är att få bollen över mållinjen i motståndarens mål.

När du hoppar in i din bubbleball är det bara dina ben som sticker ut. Resten av din kropp är skyddad av den gigantiska bollen. När du väl delat upp lagen och alla är redo att köra kan det roliga starta. Folk som springer runt och tacklas, någon hamnar upp och ner, en annan flyger all världens väg. Det kommer uppstå många dråpliga och lustiga situationer till följd av alla tacklingar. Adrenalinet kommer att vara på topp och det gäller att alltid vara redo för man vet aldrig när nästa tackling kommer.

Att beställa bubbleball är enkelt och oftast får man hjälp av en instruktör på plats eller till och med allt material levererade till en specifik plats. Personalen blåser upp bollarna och hjälper deltagarna att krypa in i dem. Sedan är det bara att släppa lös sitt inre monster!

Comments are closed.